Workshop 6 juni ‘Het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek’

Een gastles of interessant bedrijfsbezoek voor scholieren, het is een van de manieren om Kempische jeugd te enthousiasmeren voor techniek. We horen geregeld van Kempische bedrijven dat ze graag hulp krijgen bij het opzetten van een inhoudelijk goede workshop of bedrijfsbezoek.

Om je daarmee te helpen organiseren KempenTech (onderdeel van het Kempisch Ondernemers Platform) en JetNet-TechNet op dinsdag 6 juni een gratis workshop, exclusief voor ondernemers uit de Kempen. Stuur de uitnodiging ook gerust door naar collegabedrijven in de Kempen van wie je weet dat ze hier ook mee aan de slag willen.

Het programma sluit aan bij de nieuwe koers van KempenTech, waarin we bedrijven, onderwijs en jeugd nog beter met elkaar in contact brengen. De deelnemers aan de vorige bijeenkomst waardeerden de workshop met een 9! Na de workshop heb je voldoende tools om een gastles of bedrijfsbezoek te organiseren, die aansluit bij de hedendaagse lesdoelen in het onderwijs. Uiteraard verzorgt Rene Smulders bij de workshop ook meteen een rondleiding in zijn bedrijf, waarmee de theorie direct in de praktijk wordt gebracht als Kempische ondernemers onder elkaar!

  • Dinsdag 6 juni 2023: 9.00-12.00 uur
  • Maximaal 25 deelnemers (maximaal 2 per bedrijf)
  • Locatie : KSE, Rondweg 27 Bladel
  • Schrijf je in via deze link.

Inhoud workshop Het geheim van een goede gastles of bedrijfsbezoek
Verwacht een intensieve training waarin alle facetten aan bod komen die een gastles of bedrijfsbezoek effectief maken. Ervaren spreker en workshopgever Martha Hoebens leert hoe je je als bedrijf beter voorbereidt en welke opbouw er in een gastles of bedrijfsbezoek zit. Je maakt in de ochtend meteen een globale opzet voor het draaiboek voor je gastles of bedrijfsbezoek. De training sluit aan bij de visie achter KempenTech.

We gaan aan de slag met interactieve werkvormen, zodat je na afloop van de workshop klaar bent leerlingen uit de Kempen te ontvangen!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.