Zoek jij als ondernemer naar een bruisend netwerk om jouw bedrijf te laten groeien? Word dan lid van de Bergeijkse Ondernemers Club (BOC)! 

De BOC richt zich niet alleen op ondernemers uit Bergeijk, maar ook op ondernemers uit de omliggende dorpen Luyksgestel, Riethoven en Westerhoven. Als lid van de BOC heb je toegang tot evenementen waar je gelijkgestemde ondernemers kunt ontmoeten en inspiratie kunt opdoen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Denk hierbij aan bedrijfsbezoeken, sprekers en gezellige uitjes. En dat is nog niet alles: als lid van de BOC heb je ook toegang tot alle informatie van het Kempisch Ondernemers Platvorm (KOP). Hier worden jaarlijks ondernemerscongressen en kennissessies georganiseerd over onderwerpen als HR, digitalisering en energietransitie. Het KOP zet zich in voor een duurzaam ondernemersklimaat in de Kempen. En het mooie is: het lidmaatschap van de BOC kost nog geen €25 per maand! Bovendien zijn ideeën altijd welkom, dus als je iets wilt bijdragen aan ons netwerk, kun je altijd een bericht sturen naar info@bergeijkseondernemersclub.nl.

Het maakt niet uit of je net begint of al jaren bezig bent, alleen werkt of een groot team hebt, jong of oud bent – als je ondernemend, gezellig, communicatief, betrokken, enthousiast en gewoon bent, ben je bij ons van harte welkom!

Schrijf je hieronder in en we nemen snel contact met je op!

  Bedrijfsgegevens

  Graag jouw akkoord:

  Je bent eigenaar(s) van deze onderneming of statutair bestuurder van deze onderneming die in de Gemeente Bergeijk gevestigd is; je bent woonachtig in de gemeente Bergeijk en bent eigenaar(s) van deze onderneming of statutair bestuurder van deze onderneming.*

  Je gaat akkoord met de privacy verklaring van de Vereniging Bergeijkse Ondernemers Club. Deze is te vinden op de website van de vereniging: www.bergeijkseondernemersclub.nl, is jou toegestuurd bij aanvraag voor het lidmaatschap of kan op verzoek alsnog worden toegezonden.*

  * verplichte velden

  Blijf op de hoogte!

  Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.