Uitnodiging deelname aan Ondernemersbezoeken

Beste collega ondernemers, 

Al sinds 2008 organiseren wij ondernemersbezoeken die bedoeld zijn om elkaar te leren kennen als collega-ondernemers, maar ook om kennis te maken met elkaars bedrijven, informatie uit te wisselen en actuele thema’s te bespreken. Er worden groepen samengesteld die elkaars bedrijven bezoeken. Deze groepsverdeling vindt plaats verspreid over de 4 aangesloten ondernemersverenigingen. Naast Eersel (OE) zijn dat de ondernemersverenigingen van Bladel (OBGB), Reusel-De Mierden (OVBRM) en Bergeijk (BOC/POB). Er worden diverse groepen samengesteld, zowel qua locatie als werkgebied. 

In groepjes van maximaal 6 personen, bezoeken ondernemers elkaars bedrijven een aantal keren (roulerend). 

De bezoeken worden in principe gepland op maandag tussen 17.00 en 19.00 (maar daar kunnen de groepen uiteraard zelf afwijkende afspraken over maken). 

Na aanmelding worden de groepjes gevormd en wordt per groep 1 persoon gevraagd om als aanspreekpunt te functioneren en het eerste bezoek te organiseren. 

Omdat we spoedig de groepen willen formeren, graag jouw aanmelding uiterlijk 30 september a.s. naar secretariaat@ondernemendeersel.nl onder vermelding van: 

Naam bedrijf:
Naam deelnemer:
Functie deelnemer:
Branche:
Emailadres:
Mobiel telefoonnummer: 

Graag zie ik jouw aanmelding tegemoet! 

Met vriendelijke groet, 

Denise Sanders
Secretaris Ondernemend Eersel 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.