Dinsdagavond 22 september 2020 mochten de BOC leden voor de 2e keer dit jaar bij elkaar komen. Al enkele keren gooiden de steeds veranderende coronaregels dit voorjaar en deze zomer roet in het eten. Maar de geplande presentatie door Jennifer van der Leegte kon vanwege de perfecte faciliteiten bij de Kattendans gelukkig doorgaan. Leden met partner konden op de vintage bankstellen plaats nemen en leden zonder partner hadden een compleet bankstel voor zich alleen. Zo waren de bankstellen en fauteuils in de zaal van de Kattendans toch allemaal bezet en kon voorzitter Jan Burgmans de bijeenkomst aftrappen voor een volle zaal.

Hij benadrukte in zijn welkomstwoord nogmaals om de RIVM regels ten aanzien van deze bijeenkomst en het gebruik van de Kattendans te respecteren en op te volgen. Verder stond hij ook stil bij de situatie van bedrijven in deze corona crisis.

Hierna introduceerde hij Jennifer van der Leegte, directeur VDL Groep. Zij betrad het podium en presenteerde het programma van deze avond. In dit programma ruime aandacht voor haar persoonlijke situatie en totstandkoming van haar huidige functie door de jaren heen. In het kort de 5 businessunits en uitgebreid de toekomstplannen, -visie en de impact van de coronacrisis op de VDL Groep. Daarna kwam ook haar specialiteit HR aan de beurt.

De zaal kreeg volop gelegenheid om haar te onderbreken voor vragen, maar die bleven vanwege haar zeer duidelijke en volledige presentatie zeer beperkt.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.