Review Algemene Leden Vergadering en Ondernemerscafé

Na een valse start van het Ondernemerscafé in 2022, werd voor dit jaar besloten om deze activiteit te combineren met de Algemene Leden Vergadering (ALV) en van de maandagavond naar de woensdagavond te verplaatsen. Resultaat was een goed gevuld Café Volte waar de leden tussen 19.45 en 20.15 uur binnen druppelden en ontvangen werden met live-muziek van Entertainer Rudy.

Voorzitter Erik Jansen nam na Het Bergeijks Kwartierke de microfoon van Rudy over om alle aanwezige leden en partners welkom te heten en de vergadering af te trappen. De doorgaans droge stof van agendapunten van de ledenvergadering werden door Erik op een luchtige wijze voorgedragen aan de leden. De kascommissie kon het bestuur decharge verlenen en de aftredende en herkiesbare bestuursleden Yvonne Bax en Jeroen de Bie werden onder applaus herkozen.

Na de rondvraag gaf Erik het woord aan regionale cabaretier Sem van den Borne. Sem bracht de vrolijke noot in de avond en kreeg middels zijn grappen de lachers op zijn hand. De deze avond aanwezige nieuwe leden van 2022 werden door hem via een persoonlijk interview op de hak genomen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.