Wil jij impact maken met jouw onderneming?

DINSDAGOCHTEND 22 NOVEMBER | DE WOENSELSE POORT | DOCTOR POLETLAAN 88, EINDHOVEN

DINSDAGOCHTEND 22 NOVEMBER | DE WOENSELSE POORT | DOCTOR POLETLAAN 88, EINDHOVEN

Beste BOC lid,

Wil jij impact maken met jouw onderneming?
Steeds meer ondernemers kijken verder dan hun omzet en zetten zich in voor wat ze aan het hart gaat. En dat betaalt zich uit: door maatschappelijk betrokken te ondernemen groei je als organisatie en draag je actief bij aan de wereld om je heen. Zo maak je dubbel impact met jouw onderneming. Bij Dutch Cell Dogs stimuleren we Maatschappelijk Betrokken Ondernemen en werken we samen met ondernemers die een verschil willen maken in de samenleving. Wij vertellen je graag alles over hoe jij samen met Dutch Cell Dogs van grote waarde kunt zijn voor mensen én dieren om je heen.

Kom naar de Woenselse Poort!
Daarom nodigen we je graag uit om een kijkje te komen nemen in de Woenselse Poort te Eindhoven. De Woenselse Poort biedt forensische en intensieve zorg aan mensen met een psychiatrische aandoening. Met Dutch Cell Dogs werken we al ruim 12 jaar aan een tweede kans voor asielhonden en gedetineerden en cliënten. Ons positieve trainingsprogramma is gericht op verbinding tussen mens en dier, en door samen te trainen, vergroten we de kans op een betere toekomst. Een toekomst in vrijheid. Voor honden betekent dit een liefdevol thuis, voor gedetineerden en cliënten een terugkeer in de maatschappij. Stichting Dutch Cell Dogs traint al meer dan 10 jaar in de Woenselse Poort en het lijkt ons heel mooi als jij een keer komt kijken naar wat we doen.

Hoe ziet de ochtend eruit?
08:50: aanmelden portier
09:00: koffie, thee en cake
09:05: welkom door Betty Buijtels medeoprichter Dutch Cell Dogs
09:15: presentatie Matty Timmermans, kwaliteitsmedewerker de Woenselse Poort,
09:30: ex-deelnemer en bewoner Woenselse Poort vertelt iets over zijn ervaring
Tot 10:00: ruimte voor vragen bij de ex-deelnemer
10:00 tot 10:45 kijken bij de training van Dutch Cell Dogs
11:00: einde ochtend

Aanmelden verplicht:
Zonder aanmelding kun je helaas niet naar de kliniek, dit is verplicht gesteld door de instelling. De instelling en wij moeten je veiligheid en die van de bewoners bewaken. Mail voor 15 november naar suzy@dutchcelldogs.nl De aanmeldingen zijn beperkt en vol is vol.

Help je mee?
Om te kunnen blijven werken aan de vrijheid van asielhonden, gedetineerden en cliënten, en samen nóg meer impact te maken, nodigen we je van harte uit om onze partner te worden. Maatschappelijk Betrokken Ondernemen met Dutch Cell Dogs biedt veel mogelijkheden, en levert jou als ondernemer ook direct iets op. Wij komen graag met je in gesprek om kennis te maken en te bepalen welke vorm van samenwerken het best bij je past. Want wat je situatie ook is, als je helpt is het altijd een win-win.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.