Kempisch bedrijf en een vliegende start maken met LinkedIn? Graag nodigen we je uit voor een ochtendsessie!

Maaketing, een gespecialiseerd marketingbureau, houdt een interactieve sessie over het toepassen van LinkedIn in een B2B-omgeving. Deze sessie heeft als doel om Kempische bedrijven kennis laten maken met de kracht en de mogelijkheden van LinkedIn.

Voor wie?
Speciaal voor mensen die nieuwsgierig zijn naar het kanaal, maar geen tot weinig ervaring hebben. Je hebt nog geen LinkedIn-profiel of gebruikt je huidige profiel niet meer dan één keer per maand.

Wat ga je leren?
We behandelen de basisingrediënten die zorgen voor een perfect presterend profiel. Tijdens deze sessie worden de volgende uitdagingen behandeld:

  • De kracht van LinkedIn 
  • De basisfunctionaliteiten van LinkedIn 
  • Het bouwen van een uniek bedrijfsprofiel 
  • Het maken van doelgroepgerichte berichten 
  • Posts plaatsen die leiden tot bereik, interactie of betrokkenheid, 
  • Het bedrijfsprofiel gebruiken als leadgenerator
  •  Draagvlak creëren binnen het bedrijf

 Zijn al de bovenstaande punten al bekend terrein voor jou? Binnenkort is er ook een sessie voor gevorderden! Hierover volgt snel meer informatie.

De maximale groepsgrootte is 12 deelnemers. Kosten per deelnemer bedragen 145 euro. Voor leden van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) is er korting: zij betalen slechts 45 euro.

Leden van Bergeijkse Ondernemers Club (BOC), Ondernemend Eersel (OE), Ondernemers Vereniging Bedrijventerreinen Reusel de Mierden (OVBRM), Ondernemersvereniging Bedrijventerreinen Gemeente Bladel (OBGB) en Vereniging Ondernemers Luyksgestel (VOL) zijn aangesloten bij KOP.

AANMELDEN

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.