Jaarlijkse uitje van de Bergeijkse Ondernemers Club (BOC) – Vrijdag 14 juni

Vrijdag 14 juni was het weer zover: het jaarlijkse uitje van de Bergeijkse Ondernemers Club (BOC). Dit jaar verzamelden 120 enthousiaste ondernemers zich bij de Kattendans, vanwaar de bussen vertrokken richting Oerle.

De bestemming was aspergekwekerij Kelders. Hier werden we hartelijk ontvangen en kregen we een boeiende presentatie over alles wat met aspergeteelt te maken heeft. Het was fascinerend om te leren hoe deze delicatesse groeit en wordt geoogst.

Na de informatieve rondleiding was het tijd voor een diner. We namen plaats aan de prachtig gedekte tafels in een feestelijke tent tussen de aspergevelden en werden getrakteerd op een heerlijk diner. Halverwege het diner werd de tafelindeling opnieuw gerangschikt, zodat we de kans kregen om met nog meer collega-ondernemers te netwerken en gesprekken te voeren. Dit zorgde voor een dynamische en gezellige sfeer, waarin veel ideeën en ervaringen werden uitgewisseld.

Naarmate de avond vorderde, speelde de band Mad Pianos steeds energieker. Hun muziek bracht veel ondernemers naar de dansvloer, waar volop werd gedanst en gelachen. Het was duidelijk dat iedereen genoot van de combinatie van lekker eten, goed gezelschap en geweldige muziek.

Rond middernacht stonden de bussen, zoals altijd veel te vroeg, weer klaar om ons terug te brengen naar Bergeijk.

Het was weer een geslaagd uitje, waar we als leden van de BOC met veel plezier op terugkijken. Tot volgend jaar!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.