Informatieve avond door Crowe Foederer over ‘bedrijfsovername’

Op 31 oktober heeft er een informatieve avond plaatsgevonden met als thema “bedrijfsovername” bij het prachtige en inspirerende Domein Oogenlust in Eersel.

 

Een mooie selectie sprekers van Crowe Foederer vertelde onder leiding van Wil van der Heijden (directeur Crowe Foederer Bladel) over het strategisch inrichten van een overnameproces, het waarderen van een onderneming en mogelijkheden om een overnamesom te financieren. Daarnaast vertelde Marcel van Dijk (voormalig eigenaar van Oogenlust) over het ontstaan en de ontwikkeling van zijn bedrijf en de overname binnen het gezin. Reuze interessant en zeer waardevolle informatie voor alle generaties ondernemers binnen onze club.

 

Belangrijke boodschap: begin op tijd met het onderzoeken van de mogelijkheden m.b.t. het verkopen van je bedrijf. Ieder bedrijf, iedere eigenaar, iedere potentiële koper en iedere situatie is anders. Of het nu om een familiebedrijf gaat of niet. Er zijn vele mogelijkheden om een overname zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Na deze interessante avond hebben we afgesloten met een borrel.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.