Tijdens deze bijeenkomst zal toelichting gegeven worden op het nieuwe deel van het bedrijventerrein Waterlaat, het uitgifteproces en de selectiecriteria. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Indien u hierbij aanwezig wilt zijn, verzoeken wij u om zich aan te melden via de link www.bergeijk.nl/waterlaatfase7

Afhankelijk van het aantal personen dat zich aanmeldt en de dan geldende coronamaatregelen vinden er een of meerdere sessies die avond plaats. Locatie en tijdstip zenden wij u op een later moment toe.

INFORMATIE

Onlangs heeft het college van burgemeester en wethouders het selectiebeleid en uitgifteproces vastgesteld, wat als startsein dient voor de daadwerkelijke uitgifte van de kavels.

Zoals u in de stukken kunt lezen is de inschrijving op 1 augustus j.l. gestart. De inschrijftermijn loopt 3 maanden. In deze 3 maanden kunt u uw voorkeur voor een kavel kenbaar maken. U dient hiervoor het inschrijfformulier te gebruiken. Na deze 3 maanden zullen wij alle inschrijvers beoordelen op basis van het gestelde in het selectiebeleid en zullen wij de puntentelling gaan toepassen (en eventueel een loting). Het is aan u om bij uw inschrijving gemotiveerd aan te geven (o.b.v. de selectiecriteria) waarom u de meest geschikte kandidaat bent voor het door u gewenste kavel (evt. bijvoegen bij het inschrijfformulier). Na de inschrijfperiode van 3 maanden zullen wij de inschrijvers die dan nog binnenkomen behandelen op volgorde van binnenkomst.

Voor aanvullende informatie omtrent het bestemmingsplan en bouwmogelijkheden verwijzen wij graag naar de site: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/

Als u zoekt op ‘plannaam of -nummer’ met als zoekterm ‘Waterlaat 7’ en vervolgens het onherroepelijke bestemmingsplan aanklikt kunt u rechts in het scherm bij ‘documenten’ nog aanvullende informatie vinden, zoals bijvoorbeeld een lijst van mogelijke bedrijfsactiviteiten.

Deze informatie staat ook op onze gemeentelijke website vermeld:  https://www.bergeijk.nl/waterlaat-fase-7/

Mocht u vragen hebben dan kunt deze stellen aan ondergetekende of collega Jules van Deijck, tel: 088-497 0223, e-mail: j.vandeijck@bergeijk.nl

EXTRA INFORMATIE
Uitgiftebrochure Waterlaat 7, juli 2021
Matenplan, Uit te geven kavels Waterlaat 7, 15-7-2021

Met vriendelijke groet,
Bianca van Beers
Adviseur Economie / contactpersoon bedrijven
Afdeling Beleid en Ontwikkeling
Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.