Elke dag wordt er hard gewerkt ook IN jouw bedrijf. Hoeveel tijd maak je vrij om te werken AAN je bedrijf? De huidige arbeidsmarkt vraagt een andere benadering. De generaties G en Z vragen wat anders van een werkgever. Steeds belangrijker is het dus ook om jouw bedrijf op de juiste manier onder de aandacht te brengen of : ‘in de etalage te zetten’. Wat laat jij zien van jouw bedrijf, wat vertel je, hoe ben je zichtbaar?

HR Kennissessie:
Wie ben jij als werkgever: hoe staat jouw bedrijf in de etalage?

Marije Taminiau laat haar ervaring en expertise horen in een actieve kennissessie waarbij ze je meeneemt in de positionering van jouw bedrijf. Wat laat je zien, wat is jouw kracht, wat maakt jou als werkgever interessant? Marije vertelt vanuit haar opgedane ervaringen en geeft tools mee voor jouw bedrijf in de toekomst.

DATUM: Dinsdag 20 juni 2023
TIJD: 08.30 – 10.30 uur
LOCATIE: vergaderruimte KOP-bureau, 2e verdieping Diamantweg 10 Hapert (pand waar onderin Subway is gevestigd)

PROGRAMMA
08.15 Inloop
08.30 Welkom door Mirjam
08.35 Presentatie door Marije Taminiau
10.15 Mededelingen van KOP
10.30 Afsluiting

Voor wie?
Ondernemers en HR professionals.
De kennissessies van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) zijn gratis toegankelijk voor partners van het KOP en leden van de ondernemersverenigingen O.B.G.B., BOC, Ondernemend Eersel en OVBRM. Partners van KOP krijgen voorrang bij inschrijving.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het gebied van Arbeidsmarkt en Ontwikkeling, maak dan gebruik van deze kans om je kennis te vergroten.

Aanmelden
Aanmelding kan via deze link.
Vragen? Neem dan contact op met Mirjam Broeders, mirjam@hetkop.nl

Over Marije
Marije heeft ruim 15 jaar ervaring in bedrijfsstrategie en business development bij toonaangevende bedrijven als Albert Heijn, bol.com en de Efteling.
Met deze tools in haar gereedschapskist help ze nu MKB-bedrijven met allerlei strategische vraagstukken. De aanpak en denkkracht van een grote organisatie doorvertalen en bereikbaar maken voor jou als MKB-werkgever.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.