Uitnodiging webinar 24 mei Het Loket

Wil jij als bedrijf of school ook gratis gebruik maken van dé database en matchingstool voor scholieren in de Kempen? Goed nieuws. Het Loket, het platform van Jet-Net & TechNet, heeft in samenwerking met het KOP een flinke doorontwikkeling gemaakt. Zowel voor als achter de schermen is het platform aangepast, met input van Kempische scholen en bedrijven. En wij helpen je er gebruik van te maken.

Meld je snel aan voor ons gratis webinar op 24 mei. Om 15.30 uur nemen we je vanuit je werkplek online mee in dit systeem en leren we je hoe je je aanmeldt en wat alle functionaliteiten zijn. Meld je hier aan!

Docenten en scholieren kunnen nu al zoeken in het bestand met 150 bedrijven in de Kempen. Gastlessen, bedrijfsbezoeken, stage-opdrachten en andere kansen op ontmoeting, ze worden via Het Loket zichtbaar. Ook zijn alle basis- en middelbare scholen in de Kempen aangesloten bij het Loket. Zij zien welke bedrijven klaar zijn voor een bezoek, gastles of stage-opdracht.

Om ervoor te zorgen dat alle 880 bedrijven in de Kempen weten wat het Loket voor hen kan betekenen én zich aanmelden, lanceren het KOP en Jet-Net & TechNet vanaf eind mei een informatiecampagne voor zowel scholen als bedrijven in de Kempen. Wij helpen jou aan een geslaagde match met leerlingen of bedrijven in onze regio! En de maakindustrie is de motor van de Kempen, maar deelname staat open voor alle bedrijven!

Succes
Het Loket is een gratis tool. Dankzij het grote succes in de Kempen zijn wij uitgekozen als pilotregio en hebben ondernemers en scholen mee mogen denken met de nieuwe faciliteiten. Het KOP zorgt ervoor dat het Loket bekendheid krijgt en onderdeel wordt van onze Vakroute Kempen en alle activiteiten die we organiseren om onderwijs en bedrijfsleven samen te laten werken. Samen maken we de Kempen!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.