Archieven: Event

Bedrijfsbezoek Experience Centre ASML voor Jong BOC

ASML maakt machines die chips maken – essentieel voor al die apparaten die ons informeren, amuseren en beschermen. In het Experience Center verwelkomt ASML bezoekers in deze hightech wereld. De ruimte is speciaal ontworpen voor verschillende doelgroepen, zoals high potentials, nieuwe medewerkers, cliënten en leveranciers.

Bedrijfsbezoek

Jong BOC

Spreker

Lopen voor het goede doel

Workshops alleen voor vrouwen

BOC Padel toernooi

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de BOC een Padeltoernooi organiseert! Dit is dé kans om je netwerk uit te breiden en tegelijkertijd sportief bezig te zijn. Tijdens het toernooi speel je 3-4 wedstrijden van 25 minuten, waarbij je steeds met een andere partner en tegen andere tegenstanders speelt.

Jaarlijks uitstapje

Op vrijdag 14 juni is het weer zover; Het jaarlijkse uitstapje van de BOC! Dit jaar wordt het iets anders als jullie gewend zijn, een hele smaakvolle, muzikale bijzondere ervaring .

Praktisch (actuele) juridische tips & tricks

Praktisch (actuele) juridische tips & tricks

Ondernemer van het jaar (POB)

Jaarlijks wordt in de gemeente Bergeijk, tijdens het Ondernemers Contact Bergeijk (OCB), de ‘Ondernemer van het jaar’ prijs uitgereikt. Iedereen, of het nu medewerkers, zakenpartners of inwoners zijn, kunnen ondernemers voordragen voor deze prijs die vooral voor waardering staat.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.