Genomineerden Ondernemer van het jaar

Jaarlijks wordt in de gemeente Bergeijk, tijdens het Ondernemers Contact Bergeijk (OCB), de ‘Ondernemer van het jaar’ prijs uitgereikt. Iedereen, of het nu medewerkers, zakenpartners of inwoners zijn, kunnen ondernemers voordragen voor deze prijs die vooral voor waardering staat. De jury, die volledig bestaat uit Bergeijkse ondernemers, maakt uiteindelijk een selectie van drie ondernemers die kans maken op de titel ‘Ondernemer van het jaar.’ Met trots presenteren we de drie genomineerden:

Bas Jansen (Jansen Verhuur)
Jansen Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers, grondverzetmachines, bouwgereedschappen, tuinmachines en steigermaterialen. Bij eigenaar Bas Jansen staat klantvriendelijkheid, flexibiliteit en snelheid hoog in het vaandel. Hij zet in op het gebruik van duurzame en moderne machines. Samen met zijn gedreven team zorgt hij ervoor dat klanten veilig, efficiënt en duurzaam kunnen werken.

Chaya Cox (Rensiszorg en Anders van Smaak)
Rensiszorg en Anders van Smaak bieden beide maatwerk aan mensen met een verstandelijke hulp-vraag. Waar ‘Rensiszorg’ logeren, deeltijdwonen en wonen biedt aan kinderen en jongvolwassenen, biedt ‘Anders van Smaak’ dagbesteding en leerplekken voor jongeren en volwassenen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De synergie tussen beide bedrijven van directeur Chaya Cox zorgt voor invulling van persoonlijke ontwikkeling waarbij algemeen welzijn en trots altijd centraal staat.

Rob de Bruyn (De Bruyn Metaal)
Al meer dan 30 jaar is De Bruyn Metaal actief in de metaalsector. Directeur Rob de Bruyn focust zich met zijn onderneming expliciet op plaat-, koker- en buiswerk. Langdurig partnerschap met klanten vormt het fundament van zijn bedrijf. Hij investeert in belangrijke innovaties op het gebied van auto-matisering en robotisering. Maar de belangrijkste kracht van zijn bedrijf is het vakmanschap en de mentaliteit van zijn ruim 50 medewerkers.

Op dinsdag 21 mei 2024 wordt bekendgemaakt wie de trofee mee naar huis mag nemen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.