De media staan er vol mee… ondernemers, met name in horeca en detailhandel, hebben het zwaar in deze coronatijd. Natuurlijk heeft het kabinet wel steunmaatregelen getroffen, maar het woord zegt het al: alleen de ergste nood wordt hiermee verholpen. Vandaar dat wij in Bergeijk de koppen bij elkaar hebben gestoken om te kijken wat we lokaal nog meer zouden kunnen doen voor onze ondernemers. Niemand zit erop te wachten dat er bedrijven omvallen. Onze oplossing is een coach die helpt met hulpvragen en een luisterend oor. Zonder extra kosten of moeite. De ene Bergeijkse ondernemer helpt de andere… heel Bergeijks: SAMEN zetten we de schouders eronder.

Ervaren ondernemers
Onze coaches zijn ervaren ondernemers (uit Bergeijk), die hun sporen verdiend hebben, die sparring partner voor ondernemers kunnen zijn die als gevolg van corona hun perspectief zien verdwijnen en het daardoor zowel financieel als mentaal niet meer zien zitten.

Hulp en een luisterend oor
Deze ervaren ondernemers bieden een luisterend oor en een helpende hand. Zij willen graag met u meedenken en u van advies dienen. Laagdrempelig, discreet en in vertrouwen. Een sparring partner om op maat ondersteuning te krijgen en te voorkomen dat uw onderneming, die in beginsel gezonde perspectieven heeft, in het zicht van het einde aan de coronamaatregelen alsnog ten onder gaat.

Gesloten beurs, gesloten lippen
Met het doel een steuntje in de rug en richting te geven, zodat u weer vooruit kunt. Voor deze rol van “coronacoach” hebben diverse Bergeijkse ondernemers zich belangeloos bereid verklaard. Nogmaals, hun hulp is volledig kosteloos en op vertrouwelijke basis. De coaches hebben geheimhouding over de informatie die met hen wordt gedeeld. U neemt zelf contact op met de “coronacoach” van uw keuze. Daar komt geen derde partij aan te pas.

Dat wil ik!
Kijk op onze website www.centrumbergeijk.nl/info/corona-coach voor een overzicht van de coronacoaches, met hun contactgegevens. Mocht u niet tot een keuze kunnen komen maar bent u toch op zoek naar hulp dan kan Centrummanagement Bergeijk (info@centrumbergeijk.nl) u ondersteunen bij de zoektocht naar een geschikte coach.

Dit is een gezamenlijk Initiatief van:

  • Centrummanagement Bergeijk (CMB)
  • Bergeijkse Ondernemers Club (BOC)
  • Platform Ondernemend Bergeijk (POB)
  • Ondernemersvereniging Westerhoven (OVW)
  • Vereniging Ondernemend Luyksgestel (VOL)
  • Winkeliersvereniging Winkelhart Bergeijk (WHB)
  • Koninklijke Horeca Nederland afdeling Bergeijk (KHN)

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.