In Brainport bestaan duizenden bedrijven in de high-tech en maakindustrie. Maar wie zijn dat precies? En nog belangrijker, wat doen ze en in welke sector? Het is lastig om daar snel een overzicht van te krijgen, hoe vind je namelijk het juiste bedrijf als je ergens naar op zoek bent? Of welk bedrijf kan jouw kennis, ervaring of product gebruiken? Daarom hebben we Connect ontwikkeld.

Connect is een online platform waar jij je bedrijf op de kaart van Brainport kunt zetten. Via Connect kan je als ondernemer gemakkelijk in contact komen met mensen die jou kunnen helpen bij jouw uitdagingen én met mensen die jouw bedrijf nodig hebben bij die van hun. Een gratis en onafhankelijke online plek waar je in een paar stappen je profiel inricht. Vervolgens brengt Connect jou doelgericht en automatisch in contact met andere ondernemers.

De voorbereidingen lopen al enkele maanden. Vanwege het coronavirus is het zichtbaar zijn op zo’n platform erg nuttig, maar Connect is vooral bedoeld om op lange termijn bedrijven verder te helpen. Van Brainport Development, de economische ontwikkelingsmaatschappij van de Brainport-regio, ontvang je suggesties voor interessante matches, informatie en uitnodigingen die relevant zijn voor jou.

Elke ondernemer uit de high-tech en maakindustrie in de Brainport regio kan een profiel aanmaken op Connect. Als je Connect opent zie je een grote kaart met prikkertjes waar je eenvoudig inzoomt op jouw regio. Daar zie je direct welke bedrijven er in je omgeving zitten en wat zij doen. Je kunt ook selecteren op sector en vervolgens kijken waar mensen uit jouw branche gevestigd zijn. Of selecteren op een bepaalde aanbod. Het platform is al in de lucht en heeft al een aardig aantal ingevulde profielen.

Meld je aan en ontdek de kracht van het Brainport ecosysteem. https://connect.brainporteindhoven.com/

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.