De 13e editie van de ARMADAS – VICK HaringParty
Elk jaar in juni, wanneer de zomer intreedt en de haring in optima forma is, vindt het grootste netwerkevenement van de Brabantse Kempen plaats: de ARMADAS – VICK HaringParty. Hét B2B netwerkfestijn dat ondernemers en politici in deze regio niet mogen missen!

Vrije toegang voor alle kempische ondernemers, meld je aan.

Samen met je partner en relaties in ontspannen sfeer andere ondernemers en politici ontmoeten onder het motto: ’Waar goede mensen elkaar ontmoeten, ontstaan mooie dingen’. In de tuin van Restaurant Crijns in Bladel liggen de maatjesharingen rijkelijk voorradig voor je klaar, keurig in het gelid. Maar… we laten de vissen niet alleen, want voor wie helemaal niets geeft om vis, zijn er talrijke andere hapjes en losse snacks met kaas en vlees.

De HaringParty is bijna de laatste VICK mogelijkheid voor de zomer om te netwerken, bij te praten en je op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in de Brabantse Kempen. Want dát is de ARMADAS – VICK HaringParty vooral: een plek om onverplicht en zonder al dan niet geheime agenda’s met elkaar van gedachten te wisselen. Met een goed glas wijn in de hand en aangename spijzen gaat dat voortreffelijk.
Uiteraard is er ‘toepasselijke’ muziek geregeld!

LOCATIE:
Restaurant Crijns, Sniederslaan 121, 5531 EK BLADEL

DATUM EN TIJD:
Vrijdag 17 juni 2022, ontvangst 16:00 uur.

PROGRAMMA:
Op deze 13e (!) editie kiezen we ook de winnaar van de ‘Zilveren Haring 2022’. Onze lokale ondernemersverenigingen nomineerden voor het VICK 4 Kempische ondernemers met innovatieve ideeën in de ontwikkeling van hun producten, concepten en/of diensten. De nominatievoorwaarden waren heel breed gesteld: jong, dynamisch, opvallend en goed voor een duwtje in de rug!
Aan het kwaliteitsniveau van de kandidaten ligt het niet, het wordt een moeilijke keuze:
Aqualon van Zutphen Installatietechniek B.V. – Eersel (voorgedragen door Ondernemend Eersel);
Boerboom Hout Groep – Bergeijk (voorgedragen door POB);
Habufa Meubelen B.V. – Hapert (voorgedragen door OBGB);
JT Techniek B.V. – Reusel (voorgedragen door OVBRM).

Welke jonge, talentvolle Kempische ondernemer dit jaar deze prestigieuze prijs in ontvangst neemt, hangt af van jouw stem op de ARMADAS – VICK HaringParty!

AANMELDING EN DEELNAME VOOR LEDEN
In verband met de hoeveelheid haring en snacks ontvangen wij graag een bevestiging of je daadwerkelijk aanwezig bent. Aanmelden kan via secretariaat@vick.nl.
Aangemeld, maar toch verhinderd? Graag een mailbericht of een sms naar (06) 23 56 53 12.

INTRODUCEES EN GASTEN
Het is mogelijk om de ervaring van dit geweldige VICK-event gratis te delen met je partner of zakelijke relatie. Je meldt jouw introducees aan door contact op te nemen met Jeanine: secretariaat@vick.nl.
Vanwege het open karakter van het event is de drank tegen betaling.

GEINTERESSEERDEN
Ken je binnen jouw netwerk zakelijke relaties die in De Kempen wonen of opereren, dan zijn zij van harte uitgenodigd om kennis te maken met het VICK.
Gevraagd wordt deze uitnodiging te delen met geïnteresseerden, ook via LinkedIn.
Wij kijken uit naar jouw komst!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.