Bedrijfsbezoek BOC bij Tristar Keukens in Bladel

Op woensdag 20 september werden wij, de ondernemers van Bergeijk, met open armen ontvangen in Bladel, bij niemand minder dan Tristar Keukens, een bedrijf onder de bezielende leiding van onze eigen lokale ondernemer, Roland Cuypers.

Ons avontuur begon in het fonkelnieuwe onderkomen op de “Tristar Campus” aan het Rootven. Het voelde alsof deze plek speciaal voor ons was ingericht, met een overvloed aan vloerbedekking, indrukwekkende presentatieschermen, keurig opgestelde tafels en stoelen, glinsterende kroonluchters en een heuse bar, waar vanuit we met een warm welkom werden bediend.

Roland nam ons mee op een reis door de geschiedenis van het bedrijf, waarbij ook drie van zijn gewaardeerde collega’s het woord kregen. Onze aandacht was onverdeeld en nieuwsgierig.

Hierna begon een boeiende rondleiding in kleine groepen. Het bedrijf beslaat maar liefst vier high-tech locaties, uitgerust met state-of-the-art machines die zelfstandig meubelplaten uit het magazijn halen en deze op maat zagen voor specifieke bestellingen. De onderdelen worden vervolgens automatisch van stickers voorzien, zodat iedereen precies weet wat er mee moet gebeuren.

Hier verlaten wekelijks gemiddeld 120 keukens de fabriek, bestemd voor keukendealers in zowel Nederland als België. In de gloednieuwe locatie prijkt een sfeervolle showroom, waar we een glimp opvangen van de allernieuwste trends en mogelijkheden op het gebied van keukens.

Alsof dat nog niet genoeg is, huisvest Tristar ook een eigen academie, waar zowel hun eigen medewerkers als klanten worden getraind in de nieuwste keukenkunde.

Na de inspirerende rondleiding was het tijd voor een gezellige borrel op het speciaal voor ons ingerichte “horecaplein”. We willen niet alleen Roland bedanken, maar ook de toegewijde medewerkers die extra uren hebben gedraaid zodat wij de fabriek in volle bedrijvigheid konden bewonderen.

Mocht jij nu ook overwegen om jouw bedrijf te laten zien aan de BOC, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden via info@bergeijkseondernemersclub.nl. We staan altijd open voor nieuwe avonturen en inspiratie!

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.