Bas Jansen ‘Ondernemer van het Jaar’

Op dinsdag 21 mei is Bas Jansen (Jansen verhuur Bergeijk BV), tijdens de jaarlijkse ‘Ondernemers Contactavond Bergeijk’, in theater de Kattendans, uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. De andere genomineerden waren Chaya Cox (Rensis Zorg en Anders van Smaak®) en Rob de Bruyn (De Bruyn Metaal). De award voor ‘Ondernemer van het Jaar’ werd voor de veertiende keer uitgereikt.

Jansen Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van hoogwerkers, grondverzetmachines, bouwgereedschappen, tuinmachines en steigermaterialen. Bij eigenaar Bas Jansen staat klantvriendelijkheid, flexibiliteit en snelheid hoog in het vaandel. Samen met zijn gedreven team zorgt hij ervoor dat klanten veilig, efficiënt en duurzaam kunnen werken.

Bas Jansen is een innovatieve, toegewijde en maatschappelijk verantwoorde ondernemer. Zijn vermogen om zijn bedrijf aan te passen aan de veranderende marktbehoeften, zijn focus op duurzaamheid en zijn diepe betrokkenheid bij de lokale gemeenschap maken hem een terechte winnaar van de titel Ondernemer van het Jaar”.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.