De lente is begonnen! We gaan de tijd tegemoet dat je buiten kunt lunchen, een terrasje kunt pakken, lekker op je fiets naar het werk gaat en een bedrijfsuitje kunt organiseren in de buitenlucht.

Ook gaan we een tijd tegemoet waarin het kabinet lastige beslissingen moet nemen om de overheidsfinanciën beheersbaar te houden. Er zal daarom ook ‘geschaafd’ gaan worden aan maatregelen die betrekking hebben op leren, werken en ontwikkelen. Zoals in de Voorjaarnota is te lezen zal het STAP-budget per 2024 worden afgeschaft en vervalt per 2026 het loonkostenvoordeel bij het aannemen van mensen die 56+ zijn en starten vanuit een uitkeringspositie. Ook zal bijvoorbeeld de Aof-premie voor kleine werkgevers minder worden verlaagd dan in eerste instantie de bedoeling was.

Wel of geen besparingen, het Werkgeversteam De Kempen, blijft zich onverminderd inzetten voor werkgevers, medewerkers en werkzoekenden! In deze editie vindt u wederom allerlei informatie rondom de arbeidsmarkt en artikelen over succesvolle initiatieven.

BEKIJK OF DOWNLOAD HIER DE UPDATE

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.