Drukte, personeelstekort, veel ideeën, weinig tijd: word jij er als ondernemer ook regelmatig mee geconfronteerd? Het kan lastig zijn om oplossingen te bedenken voor dergelijke uitdagingen. Op 6 juli organiseren het Kempisch Ondernemers Platform (KOP), Rendus Organisatieadvies en beGuru een 2-uur durende ochtendsessie waarin je leert dergelijke uitdagingen zelf te analyseren, oplossingen te bedenken en toe te passen.

Eric van de Mortel van Rendus Organisatieadvies en Bas Kierkels van beGuru zijn beide zeer ervaren in het analyseren en helpen verbeteren van organisaties, zodat zij méér gedaan krijgen met dezelfde mensen.

Voor wie is deze sessie?
Eigenaren, directieleden, MT-leden en afdelingsverantwoordelijken.
Voor iedereen die het druk heeft. Voor iedereen die personeel zoekt, maar niet de juiste mensen kan vinden. Voor iedereen die wil automatiseren maar niet weet waar te beginnen. Oftewel: voor iedereen die méér gedaan wil krijgen, met hetzelfde team!

Interactieve sessie
Tijdens deze 2-uur durende ochtendsessie maak je kennis met de werkwijze van Eric en Bas. Het gaat om een interactieve sessie waarbij je telkens de vertaalslag kunt maken naar je eigen onderneming. Aan het einde van de sessie zul je in staat zijn bepaalde uitdagingen zelf te analyseren, oplossingen te definiëren en te implementeren.

DATUM Donderdag 6 juli 2023 TIJD 8.00 – 10.15 uur LOCATIE HAPERT Aanhangwagens, Handelsweg 13, 5527 AL Hapert

Programma
8.00 uur Inloop
8.15 uur Opening door Stefan Slenders (KOP)
8.20 uur Interactieve sessie Eric van de Mortel
8.50 uur Interactieve sessie Bas Kierkels
9.20 uur Rondleiding & Presentatie HAPERT Aanhangwagens
10.15 uur Einde officiële programma

Aanmelden
Aanmelding kan via deze link
Vragen? Neem dan contact op met Stefan Slenders – stefan@hetkop.nl

De kennissessies van het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) zijn gratis toegankelijk voor partners van het KOP en leden van de ondernemersverenigingen O.B.G.B., BOC, Ondernemend Eersel, OVBRM en VIC Valkenswaard. Partners van KOP krijgen voorrang bij inschrijving en kunnen gebruik maken subsidievouchers. Nog geen partner? Registreer je hier

Vijf verbetertrajecten met subsidie
Voor de deelnemers van deze ochtend is een speciaal traject beschikbaar waarin Bas en Eric jou en je onderneming persoonlijk zullen begeleiden. Eric richt zich daarbij op jouw organisatie en Bas neemt de processen en tools voor zijn rekening. Je hebt zelf de keuze uit de intensiteit en duur van dit traject. Aan het einde van het traject werken jij, jouw mensen en jouw zaak efficiënter en prettiger samen waardoor je méér gedaan krijgt elke dag!

Let op! Er zijn maximaal vijf trajecten beschikbaar. Afhankelijk van de precieze invulling van het traject kun je gebruik maken van een subsidie waarbij je 50% van je investering terugkrijgt via subsidie.

Over Eric van de Mortel & Rendus Organisatieadvies
Tot april 2022 was Eric operationeel directeur van QLF Brands (lampenlicht.nl) in Hapert. Vanuit zijn ruime ervaring binnen het MKB adviseert en begeleidt hij nu verschillende organisaties. Ondernemers zijn visionairs, geweldige verkopers en creatieve probleem-oplossers, maar meestal geen managers. Ze willen vooral dóór met hun plannen. Het maakt Eric enthousiast om ondernemers hierbij te helpen, hun talrijke ideeën te stroomlijnen en bij te dragen aan georganiseerde groei.

Over Bas Kierkels & beGuru
Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen en heldere interne en externe communicatie kunnen jou en je collega’s wekelijks veel tijd besparen. Op die manier heeft Bas in de afgelopen 20 jaar talloze bedrijven geholpen méér voor elkaar te krijgen, met hetzelfde team. Hij helpt jullie slim te werken: met de juiste processen, tools en heldere communicatie.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.