Robert Harmsen,

Eigenaar RobertZ Private Dining

Wie ben ik 

Hallo mede-BOCcers!
Relatief nieuw in Bergeijk (8 jaar) en bijna 1 jaar lid, laat ik mij dan inderdaad maar even
introduceren. Mijn naam is Robert Harmsen, bouwjaar 1961, en ik ben van origine ICT ondernemer in high-tech software. Via mijn diverse ICT ondernemingen werkte ik
decennialang wereldwijd met name voor telefoonfabrikanten en operators. Leuke tijd, maar
wel veel reizen, volgens mijn kinderen zelfs veel te veel. Lange dagen, het zal jullie niet
onbekend zijn.

Eind jaren ’90, via een gepensioneerd Meesterkok, werd ik besmet met het “kookvirus”. De
voormalige sterrenchef en ik werden goede vrienden en hij leerde mij het vak. Hij was het
ook die mij in vele topkeukens introduceerde en adviseerde ooit iets te gaan doen met naar
zijn zeggen “aangeboren” kook-talent. Een droom ontstond die door verhuizing naar
Brabant, vanwege het werk van mijn vrouw Zhanna, realiteit kon worden. Bedrijven en
laptops werden geleidelijk ingeruild voor pannen, het thuiskantoor werd getransformeerd tot
een grote moderne RVS keuken en schoorvoetend ben ik begonnen in de pannen te roeren,
voornamelijk bij de mensen thuis. Kennelijk beviel dat de mensen goed, mond-op-mond
reclame deed de rest, tot ver over de grenzen werd ik gevraagd om mooie gastronomische
diners te verzorgen. Naast het koken op locatie heb ik ook een als “Huiskamerrestaurant”,
door Mesenhof fraai ingericht, aparte ruimte voor de ontvangst van kleine besloten
gezelschappen voor 4-8 personen waar ik 2-3 keer per week (zakelijke) lunches of diners
mag verzorgen. Allemaal heerlijk om te doen! Van 3 tot 7 gangen ontspannen, mooie
gerechtjes maken, dat is dus nu mijn passie. Of ik niet wil uitbreiden of bij collega’s in de
zaak wil komen is regelmatig de vraag maar dat gaat niet meer gebeuren denk ik. Al kriebelt
het soms wel…..Je blijft ondernemer hé…..
Inmiddels is “RobertZ Private Dining” meervoudig winnaar Horeca Prijzen en toegetreden tot
het bestuur van het Gastronomisch Gilde. Nogmaals: passie! En dat wil ik jullie graag laten
proeven. Gezellig welkom!

 

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.