Wij hebben het genoegen om je uit te nodigen voor een bijzondere avond in samenwerking met Crowe Foederer, gewijd aan het intrigerende onderwerp van bedrijfsovernames.

Deze avond biedt een diepgaande blik op het volledige spectrum van bedrijfsovernames. Onderwerpen variëren van het strategisch inrichten van het overnameproces tot het belang van een grondig boekenonderzoek (due diligence). Je zult leren hoe de waarde van een onderneming wordt vastgesteld en hoe je de overnamesom kunt financieren.

 Op dinsdag 31 oktober verwelkomen we een panel van gerenommeerde sprekers die elk hun specifieke expertise zullen delen:

Wil van der Heijden – Directeur van Crowe Foederer Bladel
Wil zal de avond voorzitten en heeft niet alleen ervaring als directeur van Crowe Foederer, maar heeft ook recentelijk zijn eigen bedrijf verkocht. Hij zal ons inzicht geven in de praktische aspecten van bedrijfsovernames en de emotionele reis van het verkopen van “zijn kindje.”

Jaap Schrover – Partner Corporate Finance bij Crowe Foederer
Jaap is een autoriteit op het gebied van bedrijfsovernames en zal ons begeleiden door het strategische proces van het inrichten van een overname. Zijn diepgaande kennis van corporate finance zal je helpen om de juiste beslissingen te nemen.

Niels Tilborghs – Belastingadviseur bij Crowe Foederer
Niels is gespecialiseerd in de complexe fiscale aspecten van bedrijfsovernames. Hij zal al je vragen over fiscale regelingen beantwoorden en je helpen om mogelijke fiscale valkuilen te vermijden.

Marcel van Dijk – Voormalig Eigenaar van Oogenlust
Marcel heeft onlangs zijn bedrijf Oogenlust overgedragen aan zijn zoon Wim. Hij zal zijn persoonlijke ervaringen delen en ons meenemen in het emotionele en praktische proces van overdracht binnen een familiebedrijf.

Wanneer: Dinsdag 31 oktober, ontvangst om 19:15 uur
Waar: Oogenlust – Hees 4 – Eersel
Na de presentatie is er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.