BOC ontmoet...De inrichters

22 maart is dit bij ISB Groep, de Projectinrichter, Backline en Len interieur. U krijgt een kijkje in de keuken van onze bedrijven. De ondernemers nemen jullie zelf mee in de rondgang.
We houden de groepen beperkt van omvang zodat er voldoende ruimte is om elkaar goed te leren kennen. Zin gekregen in deze avond, schrijf je dan snel in want vol = vol.

19.00 uur start Rondleiding ISB groep (Interieur Systeem Bergeijk groep)

ISB Groep

ISB groep is 42 jaar geleden opgericht en bestaat uit drie handelsmerken, namelijk iS wand en plafond systemen, Vesi Kunststof Kozijnen en schuifglas.nl.We zijn een productiebedrijf dat zich erop focust om onze klanten blij te maken door van standaard producten (aluminium, glas, kunststof) maatwerk te creëren. Onze visie is om de betrouwbare partner te zijn voor onze klanten en het verschil te maken in maatwerk, kwaliteit en flexibiliteit. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan onze kernwaardes: Betrouwbaar, Kwaliteit en Trots.

19.50 uur start Rondleiding De Projectinrichter

De Projectinrichter

We zijn een onafhankelijke inrichter die al ruim 20 jaar uiteenlopende projecten realiseert.
Van overheid tot zorginstellingen en van onderwijs tot horeca. De DPI-vestigingen zijn verspreid over vijf locaties in Nederland, waarvan één in Bergeijk. In totaal vormen 40 ervaren medewerkers een hecht en enthousiast team. De Projectinrichter kenmerkt zich door de hofge sociale betrokkenheid tussen DPI-medewerkers, projectmanagmentbureaus, klanten en architecten. Dit vertaalt zich in korte lijnen n snelle (re)acties. Met ons ruim assortiment van 250 merken én volledig (merk)onhafhankelijk advies vinden wij de beste match voor iedere inrichtingsvraag. En alle meubels worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs.

20.30 uur start Rondleiding Backline

Backline

Backline AV is opgericht in 2007 door Thijs Michiels en Teun Heesterbeek. Al ruim 15 jaar richten wij ons op alle vormen van audiovisuele installaties. Van spreekkamer tot auditorium, van bedrijfshal tot gemeentehuis overal plaatsen we audiovisuele installaties.

We hebben een heel mooie referentielijst, met een grote diversiteit aan bedrijven en instellingen. Voornamelijk te onderscheiden in (achtergrond)muziek installaties, spreekkamers en multifunctionele ruimtes. Technisch gezien is vrijwel alles mogelijk, met onze eigen engineers, programmeurs en installateurs kunnen we zeer complexe projecten realiseren.

We proberen klanten te ontzorgen, na een intake gesprek proberen we uw vraag te vertalen naar een technisch haalbare oplossing. Daarbij houden we uw budget in het oog. Een nette installatie heeft een langere levensduur met minder kans op storingen. We hechten daarom veel waarden aan de kwaliteit van onze installaties.

21.10 uur start Rondleiding Len Interieur

Len Interieur

LEN Interieur inspireert en creëert! Voor de particuliere, zakelijke en retailmarkt, weten de ontwerpers en stylisten van LEN verrassende interieurs te creëren. Door niet in standaardoplossingen te denken en een eigen karakter toe te voegen. Of het nieuw-, ver- of bestaande bouw is, van slaapkamer tot kantoorpand of winkelvloer, elke ruimte wordt een beleving!

Van een twee uur durend interieur advies tot het begeleiden en het ontzorgen van het bouwproces, LEN staat voor je klaar met advies, inspiratie en ervaring!

We nemen je graag mee op een inspirerende INTERIEUR reis op vrijdag 22 maart tijdens de BOC ‘ontmoet’ avond!
Samen met De Project Inrichter, Backline & IS Wand & Plafond Interieursystemen gaan we je laten zien wat er nodig is om een sfeervol, functioneel en fantastische werkplek te creëren. Zien we jou ook op 22 maart?

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten van het BOC.